Jag har varit gräsänkan fredag-söndag. Halva tiden hade jag bara Linus då Hannah var hos mormor och morfar. Vilken skillnad det är! Underbart att kunna ge honom full fokus. Linus blir även betydligt lugnare och kan sitta och leka själv länge. Jag tror det är bra för honom.

På lördag-e.m. kom det snart 6-åriga yrvädret hem (så klart väldigt efterlängtad) och ljudnivån fyrdubblades här. Ensam är hon rätt lugn, väldigt mysig, full med spännande funderingar och roliga diskussioner. Men dessa två tillsammans…vilken dag vi haft! I och för sig mycket skratt, men fyrdubbelt så mycket skrik, syskonkiv och totalt ologiska sammanbrott. Ute regnade och blåste det, inte det minsta lockande. Men vid 16 gav jag upp – vi måste UT!! Skönt var det minsann  inte, men barnen hade kul.

När Jocke väl kom hem vid 19, sprang två mycket lyckliga harmoniska barn och mötte upp i hallen (något falsk marknadsföring över hemsituationen vi haft). Linus bad om att han skulle natta. I morgon är en stor dag, då börjar Hannah skolan. På tisdag börjar jag jobba och det ska bli riktigt roligt! Och lite skönt 😉

IMG_20140817_174849